Ester Klasik Yemek Odası Takımı

Ester Klasik Yemek Odası Takımı, Asortie Mobilya’nın lüks ve klasik mobilya koleksiyonunda yer alan bir üründür. Bu takımın her detayı lüks ve zarafeti yansıtmaktadır. Altın varaklarla görkemli bir şekilde süslenen set, yemek alanınıza eşsiz bir lüks dokunuş katıyor. Gerçek sanat eserleri olan heykel tasarımları, alt tarafı da dahil olmak üzere masayı süsleyerek büyüleyici bir estetik yaratıyor. Sandalyeler, olağanüstü şekillendirilmiş desenlerine ek olarak, en kaliteli kumaşlarla kaplanmıştır ve yemekleriniz sırasında en üst düzeyde konfor sağlar. Zarif tasarımları bütünle mükemmel uyum sağlar. Sandalyelerin rengini yansıtan pencere bu takımın bütünlüğünü ve zarafetini ön plana çıkarıyor. Cam kapılar, değerli sofra takımlarınızı ve dekoratif parçalarınızı sergilemenize olanak tanıyarak görsel olarak büyüleyici bir atmosfer yaratır. Mükemmel bir şekilde uyum sağlayan konsol ve aynası, bütüne son bir incelik dokunuşu katıyor. Doğal ışığı yansıtarak her öğünde sıcak ve unutulmaz bir ortam yaratırlar. Ester Yemek Odası, yemeğinizin tadını çıkarabileceğiniz bir mekandan çok daha fazlası, tüm duyularınızı uyandıran bir deneyim. Her bir öğe, size lüks ve zarafetin muhteşem bir şekilde birleştiği bir alan sunmak için özenle tasarlandı. Ester ile her yemek unutulmaz bir deneyime dönüşüyor. Lüks yemek takımı hakkında daha fazla bilgi almak için Asortie Mobilya’nın web sitesindeki ürün bilgi formunu doldurabilir veya taleplerinizi yazılı olarak WhatsApp iletişimi üzerinden iletebilirsiniz.