Bihar Klasik Yemek Odası Takımı

Bihar Klasik Yemek Odası Takımı, Asortie Mobilya’nın lüks ve klasik mobilya koleksiyonunda yer alan bir üründür. Bu takımın her detayı lüks ve zarafeti yansıtmaktadır. Zarif bir şekilde şekillendirilmiş 4 sandalyeyle çevrelenmiş, saf beyaz tablalı bir masa içeren bu setin merkezinde şenlik var. Vitrin, en sevdiğiniz nesneleri sergilemeniz için şık bir dokunuş katarken, çekici bir aynayla süslenmiş konsol, topluluğu çekicilikle tamamlıyor. Bihar Klasik Yemek Odası ile misafirlerinizin her öğünde kendilerini rahat hissedecekleri sıcak bir atmosfer yaratın. Bu zamansız modelin zarif sadeliğiyle baştan çıkmanıza izin verin. Lüks yemek takımı hakkında daha fazla bilgi almak için Asortie Mobilya’nın web sitesindeki ürün bilgi formunu doldurabilir veya taleplerinizi yazılı olarak WhatsApp iletişimi üzerinden iletebilirsiniz.